POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Angajamentul nostru privind confidenţialitatea şi protecţia datelor dumneavoastră

1. Folosim doar în avantajul dumneavoastră

Vom folosi datele dumneavoastră doar pentru a va îmbunătăţi experienţa de navigare şi descoperire a produselor noastre.

2. Asigurăm cea mai înaltă protecţie

Vom proteja datele dumneavoastră ca şi cum ar fi ale noastre, la cele mai înalte standarde disponibile.

3. Dumneavoastră decideţi ce se întâmplă cu datele

Recunoaştem că sunteţi singurul titular al datelor dumneavoastră şi vă vom răspunde întotdeauna direct la orice întrebare privind acestea.

4. Fără spam

Nu vă vom trimite spam şi nu vom da datele dumneavoastră nimănui pentru a vă trimite spam.

5. Vom înţelege când nu mai doriţi să colaborăm

Dacă renunţaţi să primiţi comunicări de la noi şi vă ştergeţi contul, vom şterge datele dumneavoastră dupa un interval de timp, fără o intervenţie suplimentară din partea dumneavoastră. Nu vom reţine date pe care nu mai doriţi să le folosim.

Toate informaţiile relevante

Cine suntem noi şi ce platforme online operăm:

CMI DR TRIFAN IULIU FLORIN este societatea care operează site-urile:
www.doctortrifan.ro

 

Ce date personale colectăm

În funcţie de tipul datelor cu caracter personal solicitate, acestea sunt folosite diferit.

În textele următoare regăsiţi explicaţii detaliate, în care vă explicăm de ce vă solicităm anumite date şi ce anume facem cu acestea.

În funcţie de tipul datelor cu caracter personal solicitate, acestea sunt folosite diferit. În textele următoare regăsiţi explicaţii detaliate, în care vă explicăm de ce vă solicităm anumite date şi ce anume facem cu acestea.

Nume si prenume-pt a cunoaste si identifica mai bine pacientii nostrii

Data nasterii/varsta– pt a recomanda anumite proceduri specifice varstei

Telefon– pentru a va putea contacta si stabili o programare

 

Durata procesării datelor cu caracter personal:

Vom păstra informaţiile cu caracter personal furnizate de către dumneavoastră cât timp  sunteti pacienti ai cabinetului nostru.

Datele care sunt solicitate de către autorităţile române pot fi păstrate, pentru respectarea obligaţiilor legale în relaţie cu compania noastră.

Ce drepturi aveţi
Conform noului Regulament pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal, aveţi o mulţime de drepturi: 1. Dreptul de a fi informat cu privire la modalitatea în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt utilizate (cum ar fi această pagină). 2. Dreptul de a accesa datele personale pe care le avem despre dumneavoastră. Puteţi accesa datele dumneavoastra trimitand o cerere pe email: floes33@yahoo.fr 3. Dreptul de a solicita corectarea informaţiilor eronate pe care le avem despre dumneavoastră. Puteţi solicita corectarea informaţiilor eronate trimitand un email la: floes33@yahoo.fr 4. Dreptul de a solicita ştergerea datelor dumneavoastră,de a înceta procesarea sau colectarea datelor cu caracter personal, în anumite circumstanţe. Puteţi solicita ştergerea datelor dumneavoastră trimitand un email la: floes33@yahoo.fr 5. Dreptul de a solicita transferul sau portarea datelor către dumneavoastră sau un alt furnizor de servicii, prin e-mail la adresa: floes33@yahoo.fr 6. Dreptul de a semnala autorităţilor încălcarea drepturilor prevăzute de catre Noul Regulament pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal  Autoritatea de reglementare în Romania este: Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal  Va rugam sa tineti cont ca, inainte de a da curs oricarei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea dumneavoastra.
Cum ne puteţi contacta
Ne puteţi contacta: În scris la adresa: STR. DOLJULUI, NR.14, BL. C 8 c, PARTER,CRAIOVA Telefonic:  0251 / 591780 Pe e-mail: floes33@yahoo.fr